Opprop kl 08:00 samtlige dager er på parkeringsplassen i Folkeparken / Telegrafbukta ovenfor det gamle Akvariet.

Adressen er : Kvaløyveien 32.   

Partilistene vil bli satt opp ved det røde huset på parkeringen. Her vil det bli servert kaffe fra kl 07:40. Det er meget viktig å svare ved opprop. Dersom noen møter direkte i terrenget må man få noen som er på oppropet til å svare for seg.  Hunder som står på ventelister  vil fortløpende få plass på partiene dersom noen ikke svarer. Det kan også komme ny informasjon i denne forbindelsen.

 

Husk å ha med bufebevis, vaksinasjonattest og reistringspapirer på hunden. Det vil bli foretatt stikkontroller. VK deltakerne må ha med apportrype.

 

Ta med hundepose og plukk opp etter hunden din både ved opprop, og ved parkeringen ute i terrenget. VK deltakerne på Slettfjellet går gjennom et hyttefelt. Her er det meget viktig at det ikke ligger noe etter hundene hverken på parkeringen,  eller området frem til hundene slippes.

 

Sekretariatet er på Sydspissen Hotell. Adressen er : Strandvegen 166, og vil være åpent fra kl 07:15 og frem til opprop om morgenen, samt fra kl 15:30 om ettermiddagen. På fredag er sekretariatet åpent fra kl 18:00.

 

På lørdag er det jegermiddag kl 20:30. Se tidligere info om meny og forhåndspåmelding.Det blir premieutdeling etter middagen, ca. kl 22:00. Ellers utdeles premier i sekretariatet ved å fremvise kritikk sem er underskrevet av dommer.

 

Foreløpige partilister og ventelister følger vedlagt Partilister som starter på L er -lørdag, S -søndag og M -mandag. Startrekkefølgen i VK er ikke trukket enda, og det kan bil endringer i samtlige partier. Oppdaterte partilister kommer på fredag.

 

NKK representant er:  Edgar Henriksen Tlf. 905 78 325‬

Prøveleder er : Per-Anton Berg.  Tlf 900 42 000  e-post  

 

 

Vi ønsker samtlige velkommen.

 

 

 

Foreløpige partilister / venteliste lørdag :

https://drive.google.com/file/d/1DpX3DvVrz8BtmsV1W9uA9cpzYqW3CNje/view?usp=sharing

 

Foreløpige partilister søndag og mandag:

https://drive.google.com/file/d/1sm8ZXUWg7k2cmO0b_hJWOtAYBdrfnRH6/view?usp=sharing

 

Ventelister søndag og mandag :

https://drive.google.com/file/d/1LWe_S2-oyR2s-Iws9B9PGRHI5znc_-yx/view?usp=sharing