Samtlige påmeldte til vinterprøven 2. og 3. mars har fått plass. 

 

På lørdag blir det to VK-kval partier som går på Slettfjellet og Tromvik.

 

Det blir i utgangspunktet  et UK parti med 10 hunder som går på Brensholmen, og et blandet parti med 6 UK- og 4 AK- hunder som går på Grønnlifjellet / Stabben. På disse partiene er det dommerelever, og for at disse skal få godkjent elevarbeidet må det være minimum 10 hunder på partiet, og minst 6 UK hunder ved blandet parti. Resten av lørdagens deltakere i UK / AK går på et lite parti der vi kommer tilbake med hvilket terreng som benyttes. Samtlige hunder på dette partiet må møte ved opprop da de kan bli flyttet til et av de andre partiene dersom det blir forfall her.

 

På søndag er det VK-finale, og to eller tre kvalitetspartier.

 

Dersom noen ønsker å gå på samme parti for at de f.eks kjører sammen, eller ønsker å gå på et spesielt parti fordi de bor langt fra byen, vil prøveleder imøtekomme ønsker så langt dette er praktisk mulig. Kun henvendelser på e-post :  senest onsdag 27.februar. Også feil eller mangler tas opp med prøveleder på e-post.

 

Dersom du må trekke hund fra prøven er det viktig at prøveleder får beskjed snarest mulig.

 

Den enkelte deltaker har selv ansvar for å svare ved opprop. Dersom man ikke er tilstede ved opprop, må man få noen andre å svare for seg. Prøveledelsen påtar seg ikke dette ansvaret. 

 

 Bruk hundepose og ta opp etter hunden når den luftes, og ved parkeringsplassene i terrenget.

 

Vi gjør oppmerksom på at det kan være rein i terrengene.

 

Vedlagt følger deltakerlister for lørdag og søndag. Vi tar sikte på å legge ut partilister på kvelden torsdag 28. februar.

 

Vel møtt !

 

Deltakerliste lørdag 2. mars

files/50-19010_Deltakerliste-l.pdf

Deltakerliste søndag 3. mars

files/50-19010_Deltakerliste-s.pdf