Senjaprøven 26 - 27.02.11 OI 27.02.11

Sven-Erik med Barack og Jim med Kitty og JegerDenne helga var det Midt-Troms Fuglehundklubb som arrangerte sin UK/AK prøve på Senja. En intim liten prøve hvor arrangøren virkelig gjør sitt beste for at du skal trives. Synd at ikke flere finner veien til Senja som hadde pent med ryper og bra med premier til tross for et forrykende vær lørdag. Søndag ble det litt kjøligere og skarpt i terregnet.

Jim Theodorsen stilte søskene P Jimsrypas Kitty og P Jimsrypas Jeger i AK på lørdag og slo til med 1.pr AK på dem begge. Vi aner at Jim stiller med et slagkraftig lag i VK i vinter. Kurt Landau fikk 2.pr AK på B Blueprint Kira.

I UK fikk KV Åsheias Dzz Vinter til Lasse Valsø og Vivian Lorentsen 1.pr UK og er klar for Artic Cup senere i vinter. I følge dommer bør vi merke oss denne unghunden som imponerte med glimrende søkskvaliteter og et flott fuglearbeid med røys. P Pimens Barack til Sven-Erik Holsbøe viste også utmerkede søkskvaliteter men fikk desverre ikke vist reis i sitt fuglearbeid og dermed ble det nok en 2.pr UK, men det er nok bare et tidsspørsmål før denne viltfinneren tar steget helt opp.

Resultatliste fra Senjaprøven finnes HER

TFK gratulerer