Vannøyprøven m/CACIT 05 - 07.03.10

WD/OI 08.03.10

VK Finale partiet med hundedekken sponset av Troll HundeforFørst var det snøbyger og svømmeføre, deretter oppholdsvær og litt lettere føre, mens tredje dag regnet og blåste bort de flestes sjanser for premiering. VK finalen var et av partiene som kom slukøret ned av fjellet uten premierte hunder.

Men været kan ingen gjøre noe med, og utfordringene har stått i kø for arrangør med fasiliteter hvor vannet har frosset og lingnende hendelser. Alikavel roser deltakere og dommere arrangør Tromsø Fuglehundklubb for vel gjennomført prøve med god mat, forpleining og transport. Her har det vært lagt ned uttallige timer i forkant, underveis og nå i etterkant for å få den administrative biten i boks.

 

De premierte VK semifinale ISom dere ser av premielistene så ble det totalt 34 premieringer, og av disse tok klubbens medlemmer halvparten av dem.  Blant annet fikk P Ottorinos Tya til Dag Håvard Hanssen 1.pr UK og Arctic Cup biletten. 3 nye VK hunder med hver sin 1.pr AK i P Jippi til Jenny Richardsen, P Ronja til Øystein Pedersen og P Pointnics E I Point til Ole Ingebrigtsen. P Joker til Ronny Hartviksen og IS Irskesjøens Nix til Jan Arild Kingswick fortsetter å erobre 1.pr VK'er og blir harde konkurrenter for de fleste i år igjen. Gledelig at KV Itzas Inka til Anne Mai Krogh slo til med 1.pr VK m/CK i kvalifiseringen. 

Premieliste fredag trykk her:
Premieliste lørdag og søndag trykk her: 

 

De premierte i VK kvalifisering ISvømmeføre for hunder og sliteføre for eiere var det som møtte alle partier fredag på Vannøy.

Fire VK parti og tre kvalitetsparti var ute dag 1, fredag. Da  det kom 30 til 40 cm med sne natt til fredag så forventet man svømmeføre og det fikk vi gjevnt fordelt  i alle terreng.

En stor takk til våre sponsorer som har gitt flotte permier til arrangementet:

Troll Hundefor (sponset VK med forsekk og dekken, samt hundepølse til alle deltakere)
Jobb og Fritid (buff og nøkkelring)
Royal Canin (sponset for til UK/AK, samt 2 gavekort på kr. 75 til alle premierte)
Tine (60/40 saft til alle deltakere alle dagene)
Reinøy Sjømat (Fiskeburgere og dommergaver)

I tillegg må vi takke alle andre sponsorer som bidro med ulike premier.