Jimbalays Kenya og Roger Tømmerholen ble premiert begge dager
Ei prøvehelg med et fantastisk vær og mye fugl i alle terreng er over, til tider i meste laget med fugl vil nok noen mene. På bildet ser dere Roger Tømmerholen med Jimbalays Kenya som ble premiert begge dager med henholdsvis 1.pr UK og 2.pr UK som er en meget sterk prestasjon under vanskelige forhold.

Det var til sammen 103 starter i helga, og av dem ble det 29 premieringer tross vindstille og tørre vanskelige forhold. Det ble delt ut 6 x 1.pr UK, 7 x 2.pr UK og 4 x 3.pr UK. 2 x 1.pr AK, 3 x 2.pr AK og 1 x 3.pr AK. VK finale ble vunnet av P Ørntuas H Tai-Pan med 1 x 1.pr VK m/CACIT e/f Knut Augustinussen fra Narvik, og i tillegg ble det delt ut 5 øvirige VK premier gjennom kvalifisering og finale.

Av klubbens egne medlemmer ble disse premiert:

UK:
1.pr UK GS Jimbalayas Kenya e/f Roger Tømmerholen
2.pr UK GS Jimbalayas Kenya e/f Roger Tømmerholen
1.pr UK ES Knutsvollens Mica e/f Torgeir Ingebrigtsen
2.pr UK B Reisavannets ZB Blaze e/f Ulrik Johnsen
2.pr UK B Kvikksteps Mira e/f Eivind Winther
2.pr UK B Kvikksteps Mira e/f Eivind Winther

AK/VK:
2.pr VK finale P Pellarskogens Kon e/f Ole Ingebrigtsen
1.pr VK m/CK kvalik P Joker e/f Ronny Hartviksen
2.pr VK m/CK kvalik P Pointnics E I Point e/f Ole Ingebrigtsen
1.pr AK P Patjanens Ville Antinori e/f Per Anton Berg

TFK gratulerer alle premierte, og en ekstra gratulasjon til evigunge Kyrre Olsen fra Narvik som i en alder av 83 år fikk en flott 3.pr VK kvalifisering på sin ES Härkmoens Chira!

Som prøveleder er det mange jeg ønsker å takke. Dommerne for at de stiller velvillig opp, grunneierne for at de stiller sine terreng tilgjengelig. Sponsorene som gjør at prøven balanserer. Råtasprisen som gir inspirasjon til de som bare nesten lykkes, og sist men ikke minst til en flott dugnadsgjeng med Jakobine Kildahl, Bente Kristensen, og Elin Berglund som sto på hele helga. Ronny Hartviksen som hadde ansvar med å skaffe dommera til prøven og resten av jaktprøveutvalget bestående av Wiggo Ditlefsen, Terje Steinsund og Dag Håvard Hansen. Det er jo ingen sak å være prøveleder når en har en så flott gjeng i lag med seg. Tusen takk tel dåkker alle!

Mvh
Jenny Richardsen
Prøveleder TFK