Stor takk til Våre sponsorer

JR/OI 03.10.11

Rudi Hofsøy og SarjaJobb og Fritid AS satte igjen opp premien Råtassen til den djerveste hunden som utmerker seg med spesielt godt fuglearbeid, og/eller hardt og godt søk. Rudi Hofsøy Steffensen med GS Bjørklitoppens Sarja vant Råtassprisen. Dette er en spennende ny ekvipasje som stilte på jaktprøve for første gang. Sarja var en særdeles hardtgående hund som gang på gang fant sin fugl, var på nippet til å feste stand før den ble kjørt i lufa og jaga sju åtte hundre meter eller omentrent til "månen" skal vi tro på dommerens historie. Premien er en valgfri HÄRKILA Gore-tex bukse som Rudi nå kan bruke for å skolere Sarja frem mot neste prøve.

Jobb og Fritid AS satte også opp en premie til, og prøveledelsen bestemte at premien skulle gå til beste AK-hund på søndag. Vi hadde to hunder med 1 pr AK, og etter loddtrekking vant Pellarskogens Kon e/f Ole Ingebrigtsen et par Crispi Tiur Skisko.

Andresen Vaapenforretning AS ga en hel rekke med Royal Canin forpremier til alle premievinnerne samt forholdere til bilen.

Tusen takk for alle flotte premier.

Mvh

Jenny Richardsen
prøveleder Tromsø Fuglehundklubb