TFK Bildegalleri OI 26.01.11

Geir Roger med Xavi, Elka og ZitaHei medlemmer i TFK

Nå er det nye året godt i gang, og i den anledning ønsker vi å utfordre dere til å ta portrett bilde av egne hunder, bilder fra jaktprøver, utstillinger, treningsturer etc. og sende til oss i web redaksjonen gjennom året.

Geir Roger og Said Nordin er de første som formidler bilder til oss i år. Her fra årets første treningstur i solskinn.

 

 

Dansk Dynasta Elka i standUt i fra bildene de sendte over fikk de også til noen fine situasjoner, som de tre rypene på brinken over hunden i stand viser.

Som dere ser har vi nå presentert et TFK Bildegalleri oppe i venstre hjørne som skifter bilder ved hver "oppfriskning" av siden. Foreløpig har vi lagt inn mottatte bilder fra sesongen 2010 m.m, og etter hvert som vi mottar bilder fra dere vil de bli publisert her om dere tillater det.

Tromsø Fuglehundklubb forbeholder seg retten til fri bruk av bildene på TFK`s hjemmeside og i øvrig markedsføring. Innsendte bilder kan også bli publisert i bladet Fuglehunden m.m. Fotograf / innsender er ansvarlig for å innhente tillatelse fra personer som måtte være med på bildet. (Gjelder dette barn må det hentes samtykke fra foreldre/ verge.) Bildene skal vise en reell situasjon. Dersom bildet er manipulert, plikter innsender å opplyse om dette. Bildene må merkes med navn/tittel på hund, samt eier/deltaker.

Mvh

TFK web redaksjonen