Norsk Derby kvalifisering 24.09.10

OI 24.09.10

Geir Roger og Dansk Dynasta ElkaES Ringvassøya's Kirow og Eirik Olsen er klar for Norsk Derby Semifinale det samme er P Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes, begge på søk.

Forholdene var vanskelige med snø og ruskevær og kun 5 hunder på de 5 kvalifiseringspartiene ble premiert første dag.

Vi i TFK ønsker Eirik og Geir Roger lykke til i morgendagens Semifinale.

Mer info med parti- og premielister finnes på hjemmesiden til Norsk Derby og Norsk Engelsksetterklubb

 

 

Vi har nå fått en foreløpig rapport fra Derby kvalifiseringen og partiet som går i Norstugguhø Nord Høy hvor tre av våre medlemmer deltar. Etter at første runde nå er ferdig ligger  ES Ringvassøya's Kirow til Eirik Olsen på topp som glimrende søker, og P Ham-Nutens Xavi til Said Nordin som nr 8. Seks hunder er røket ut, og av dem finner vi desverre IS G-Kira av Miessevarri til Arild Kristoffersen. 

Kl 13:20 Dommerne er nå klar for å sette i gang andre runde. Spennningen er stor da det kun er 8 hunder fra hvert parti som går videre til semifinale i morgen.

Kl 14:00 Kirow og Eirik er ferdig med sin andre runde, Kirow settes inn som nr 2 på søk. Ham-Nutens Xavi og Said skal ikke ut før i siste slipp!

Kl 15:00 ES Ringvassøya's Kirow og Eirik Olsen er klar for Norsk Derby Semifinale det samme er P Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes, begge på søk. P Ham-Nutens Xavi og Said måtte ta til takke med den "sure" niende plassen og er dermed ute av Derbyen.

 

Norsk Derby arrangeres 24 - 26 september 2010 på Kongsvold. 
 
96 skarpskodde unghunder starter ut i kvalifiseringen på fredag, og av dem er følgende unghuder fra Tromsø Fuglehundklubb::
ES Ringvassøya`s Kirow    Eirik M. Olsen
P Ham-Nutens Xavi           Said Nordin
IS G-Kira Av Miessevarri     Arild Kristoffersen
P Dansk Dynasty Elka        Geir Roger Hagenes
ES Myrsteggen`s Xerox     Leif Wiggo Ditlefsen (deltar ikke)

TFK ønsker alle og spesielt våre medlemmer lykke til i helga.

Joomlas feilsøkingskonsoll

Økt

Profileringinformasjon

Minneforbruk

Database-spørringer